Oszi – Lélekmackó

10680 Ft

Oszi, 20 cm-es , zölddióval  festett, tönkölypelyvás levendulás töltetű , klasszikus zsűrizett mackó.

Rendelhető mackó, elkészítési idő 3-5 nap.

Oszi 
Ő, tipikusan a mindig pedáns…sosem késő…nagyon tisztelettudó…szorgalmas medve. Eme jó tulajdonságok mellett…nagyon, de nagyon okos is! Sok-sok mackóokosság szorult kis kobakjába…Imád olvasni…Oszi kedvenc időtöltése még a biciklizés , no és az alvás! Kedves alvási helye: a lakás legöregebb könyvén szeret szundítani. Éjszaka is, de olyankor is, ha gazdi épp nem ér rá vele megbeszélni az élet nehéz, vagy épp nagyon könnyed dolgait. Oszi mindig leveszi a szemüvegét, ha szundizni készül. Bár nem örül neki, hogy hordania kell!…csak azért hordja, mert tudja, mégiscsak kézzel készített szemüveg, és a kézimunkának mindig értéke van. Én is győzködöm, hogy milyen jóképű benne, és van, akinek kifejezetten jól áll a szemüveg. Természetesen ő ezen csoportba tartozik. Van olvasó szemüvege is. Ezt csak akkor veszi fel, ha épp meg akarja számolni, hány macskakőn ment át a bicikli…. jelzésként, hogy kicsit emeljünk a sebességen, mert elalszik a kosárban… 
Ha szívesen olvasnátok együtt…leheverdve a fűben, kakaós csigát majszolva…menta teát kortyolva….vagy néznétek együtt a felhőket….Illetve , ha szeretnél a könyvespolcodon helyet találnál neki…várom szeretettel üzeneted!  

Oszi bundáját zölddióval festettem, fejecskéje forgatható , alátétes megoldással készült. Igazi klasszikus mackó!  Lábacskái fagombokkal vannak rögzítve.
Fejecskéje neki is illatos, tönkölypelyvás levendula van beletöltve.
Ülőmérete: 20 cm.

Nézd meg Őket is...

Shopping Cart