Közeli tervek…

Folyamatos munka folyik a Lélekmackók háza táján. 🙂 Hamarosan itt a március…és ezzel a vásárok, a személyes találkozások ideje is eljön újra! …amit őszintén ,és szívből nagyon várok már! 🙂

Március elején Mohácson, a Busójáráson leszünk a macikákkal…akik régóta követik a mackók útját, talán emlékeznek rá, de az új kedves olvasóknak is írom, hogy a Széchenyi -téren, a máglyával szemben találkozhattok a kis bocsokkal.

A Nemzeti Ünnepünkön, március 15 -én, a Budai Várban, a Tárnok utcában mosolyognak majd a mackóságok.

Majd az Érdi Magyarok Vásárán is találkozhatunk…és ez még csak a március! 🙂

Itt vannak a kertek alatt! Nagyon várjuk már…nagyon készülünk rájuk, hogy minél nagyobb választékban, minél többféle Lélekmackóból válogathassatok! 🙂  A részletekről, pontos dátumokról írok még addig – meleg szívvel ajánlom figyelmetekbe a rendezvényeket! 🙂

Megyek is várnak a mackók! 🙂 Szép napokat kívánok Nektek!

Noémi

A Lélekmackók megálmodója...

A Lélekmackók megálmodója...

Fürnsteinné Arany Noémi vagyok. A Lélekmackók saját tervezésűek, saját rajzaim alapján készülnek 3 dimenzióban. Mindig mosolyognak! :) A gyermeki hangulatvilág, ami körüllengi a mackókat..a formák, a tekintetek, léleksimogatóak. Ezért is lettek ők Lélekmackók. :)
Nincs két egyforma közöttük! Anyaguk puha frottír, amit festő növényekkel festek. Töltetük is teljesen természetes: tönkölybúza pelyva, levendulával keverve.

Shopping Cart