Kezdetek…

Szép napot, Kedvesek!

 

Régóta motoszkál a fejembe a gondolat, hogy sok év után újra blogírásba kezdjek. Ebből is következik, hogy nem új számomra a dolog. …viszont nagyon rég volt már. Gondolkodtam, hogy folytassam e a régit, vagy kezdjek egy teljesen újat? Az új mellett döntöttem. Az oka nagyon egyszerű : minden változik…a körülöttünk lévő világ, a bennünket érő hatások..és velük együtt én is.

Ez a blog a Lélekmackókról fog szólni, azt hiszem ez nem is kérdés . 🙂  A terveikről, a születésükről, az utazásaikról kis országunkban,…a bennem zajló érzésekről, hangulatokról, a hétköznapokról, ami mind-mind befolyásolja a macikák születését.

Sokan írtátok, hogy a mackók által megismertetek engem is…de nem egészen, és nem eléggé. Ebben a blogban megpróbálom jobban kinyitni a lelkem, hogy belelássatok azokba a sokszor egyhangú napokba vagy apró örömökbe, ami hozzátartozik a mackók születéséhez, de ezidáig nem mutattam, nem beszéltem róluk….Ígérem, most fogok! 🙂 Napi terveiben mindenképpen benne van, hogy itt is kapcsolatban legyen Veletek, hogy itt is értesüljetek arról ,hogy éppen merre járunk a macikákkal és még sok , remélem számotokra is érdekes információval szolgálhatok a tervekről, újdonságokról egyaránt.

Legyen ez egy jó végszó! Hamarosan…Veletek …ugyanitt! 🙂

Lélekmackós ölelés : Noémi

A Lélekmackók megálmodója...

A Lélekmackók megálmodója...

Fürnsteinné Arany Noémi vagyok. A Lélekmackók saját tervezésűek, saját rajzaim alapján készülnek 3 dimenzióban. Mindig mosolyognak! :) A gyermeki hangulatvilág, ami körüllengi a mackókat..a formák, a tekintetek, léleksimogatóak. Ezért is lettek ők Lélekmackók. :)
Nincs két egyforma közöttük! Anyaguk puha frottír, amit festő növényekkel festek. Töltetük is teljesen természetes: tönkölybúza pelyva, levendulával keverve.

Shopping Cart